Kerstboom Onafhankel─│kheidsplein ontstoken

20 December 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Maandag 20 december 2021-┬áPresident Santokhi en first lady Mellisa Santokhi-Seenacherry hebben de reuze kerstboom op het Onafhankelijkheidsplein gisteravond ontstoken. Ze kregen daarbij ondersteuning van enkele genodigden en pupillen van kindertehuizen.┬áDe first lady noemt dit project “The enchanted Christmas Forest”. Het Onafhankelijkheidsplein is verder ook omgetoverd tot een lichtenpark met diverse attracties.

De opening zou in besloten kring worden gehouden, maar doordat het bekend was dat de boom ontstoken zou worden, hadden zich ook honderden mensen verzameld rond het plein. De mensen leken erg teleurgesteld te zijn geworden, toen ze niet naar binnen mochten. Later heeft de organisatie ze toch toegelaten. Je moet je vaccinatiebewijs overleggen om naar binnen te gaan. Vanaf vandaag mag het publiek de kerstboom bezichtigen. De boom blijft mogelijk tot eind van het jaar op het plein.