KPS goed voorbereid op  aankomende feestdagen

2 December 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Donderdag 02 december 2021- Het onderzoek van het schietincident in de Binda mall, waarbij 2 betrokken politieagenten gewond raakten, wordt normaal voortgezet. Dit zegt Commissaris van Politie, Judith Dragtenstein. Zij is tevens het Hoofd van de afdeling bestrijding zware criminaliteit. Tijdens een vermoedelijke schotenwisseling is 1 persoon om het leven gekomen. Dragtenstein geeft verder aan dat de politie naast het onderzoeken van de diverse misdrijven goed voorbereid is op de aankomende feestdagen.

Sociale controle kan naast de betrokkenheid van de politie een bijdrage leveren in het helpen terugdringen van elke vorm van criminaliteit. Dragtenstein doet daarom een beroep op de gemeenschap om extra alert te zijn gedurende de feestdagen.

Tegenover de STVS-nieuwsdienst heeft het Korps politie Suriname laten weten dat deze zaak gedeponeerd is bij het Openbaar Ministerie.