Leerkrachten Tepu, Palumeu en Alalapadoe vanwege overmacht op 24 december in Paramaribo

25 December 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Zaterdag 25 december 2021- Leerkrachten uit Tepu, Palumeu en Alalapadoe komen later in Paramaribo aan dan was gepland. De onderdirecteur Technische Diensten van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinOWC), mw. Dorothy Hoever, spreekt van een overmachtssituatie.

De vliegmaatschappij was genoodzaakt om de vlucht te annuleren, omdat het vliegveld door de regen ongeschikt is om te kunnen landen. De leiding van de maatschappij heeft de garantie gegeven dat de onderwijsgevenden op vrijdag 24 december 2021, worden opgehaald.

Van alle overige gebieden zijn de leerkrachten al in de stad aangekomen om de feestdagen met hun dierbaren door te brengen, zegt de onderdirecteur. Op dinsdag 4 januari 2022 moeten de onderwijsgevenden hun vracht op de voor hun bekende locaties leveren, zodat die op tijd getransporteerd kunnen worden. De bedoeling is dat alle leerkrachten op woensdag 5 januari 2022 terugkeren naar hun standplaats.