Minister Achaibersing vraagt kerstgeschenken aan sociale instellingen te geven

8 December 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Woensdag 08 december 2021- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning, vraagt eenieder die van plan was kerstpakketten te schenken, om die aan sociale instellingen te geven.

Het ministerie schrijft in een persbericht, dat het gebruikelijk is om tegen het eind van het jaar aan zakenrelaties en kennissen een kerstgeschenk of kerstpakketten te verstrekken, ook aan de leden van de regering. Om alle mogelijke schijn van belangenverstrengeling te voorkomen en goed bestuur te bevorderen, heeft de minister van Financiën en Planning het besluit genomen om geen kerstgeschenk of kerstpakket van wie dan ook in ontvangst te nemen. Heeft u het voornemen om een kerstgeschenk of kerstpakket aan te bieden, wordt u geadviseerd uw schenking een sociale bestemming te geven.