Minister OW: “ik ben tevreden over de inzet in 2021”

25 December 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Zaterdag 25 december 2021- Minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken blikt tevreden terug op de periode 2021. Vandaag is het jaarverslag van het ministerie gepresenteerd aan de samenleving. Ook de begrotingen van projecten die nog in afrondende fase zijn werden in kaart gebracht. De OW topman kijkt uit naar de verrichten in het jaar 2022.

Projecten in de periode 2021 werden stopgezet vanwege een tekort aan financiële middelen. Die worden in 2022 opgepakt en voortgezet. Inmiddels zijn alle projecten geëvalueerd. De bouw van de Corantijn brug en de 2de brug over de Suriname rivier zijn in kaart gebracht, en er zijn middelen daarvoor gereserveerd. Investeerders hebben zich aangemeld om hun bijdrage te leveren en een samenwerking aan te gaan met het Ministerie van Openbare Werken. De andere projecten komen in de loop van tijd zeker ook aan de beurt geeft de bewindsman aan. Verder geeft Nurmohamed aan, dat de verkeersveiligheid hoog in het vaandel staat om aangepakt te worden.