Overwoekerde percelen en verlaten gebouwen worden ingetrokken

23 December 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Donderdag 23 december 2021- Eigenaren van overwoekerde percelen en verlaten gebouwen, worden in 2022 streng aangepakt. Dit bevestigd minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken. Hij heeft er geen begrip voor dat eigenaren hun onroerend goed niet onderhouden. Als niemand zich bekommert over een perceel of een gebouw zal de staat beslag erop leggen, benadrukt de OW minister.

Eigenaren die hun vastgoed niet onderhouden en in het buitenland vertoeven, hebben dus de gelegenheid om dat binnen 3 maanden te doen. Nurmohamed is van mening dat de eigenaren rekening dienen te houden met de gezondheidskwesties die kunnen voortvloeien als een omgeving niet wordt onderhouden. De minister blikte meteen terug op het haast afgelopen dienstjaar 2021.