PL viert 21ste  verjaardag en kinderdag

6 December 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Maandag 06 december 2021- De politiek partij Pertjajah Luhur viert vandaag, 5 december 2021, haar 21ste verjaardag. In het partijcentrum te Beekhuizen zijn er gisteren, ook speciaal in verband met Kinderdag, diverse activiteiten gehouden. Met inachtneming van de COVID-19 protocollen is er volgende week een dankdienst in de kerk, zegt PL-topper Bronto Somohardjo.

In het partijcentrum zijn de COVID-19 protocollen nageleefd.  Kinderen van verschillende districten waren aanwezig; ook de districtsbesturen hebben hun bijdrage geleverd. Elk kind kreeg een coupon voor een warme maaltijd, drank, snacks en verschillende attracties. PL-topper Uraiqit Ramsaran heeft ook zijn bijdrage geleverd om de kinderen een leuke dag te bezorgen.