Regering Santokhi- Brunswijk heeft licht gebracht naar samenleving

25 December 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Zaterdag 25 december 2021- Op veel gebieden heeft de regering Santokhi-Brunswijk het licht gebracht naar de samenleving. Dit geeft president Chandrikapersad Santokhi aan in zijn kerstboodschap vandaag. Een daarvan is de IMF-deal, die volgens het staatshoofd enorme verlichting zal brengen voor de economie. Om de verlichting te brengen heeft het volk veel zware offers moeten brengen het afgelopen jaar, in het proces om de economie te herstellen, vervolgt president Santokhi.

Het resultaat van het verzette werk is te zien in de geboekte resultaten die nationaal en internationaal te zien zijn, geeft het staatshoofd aan. En zijn we als land op het juiste pad naar vooruitgang. Deze zal gepaard moeten gaan met eenheid binnen de samenleving.

Het staatshoofd sloot zijn boodschap af door eenieder te bedanken voor de gedachte offers, hoewel dat heel vaak zwaar zou zijn geweest. Want zonder de offers zouden heel veel resultaten niet behaald zijn.