Regering terug uit Dubai

4 December 2021

Comments: 0

Zaterdag 4 december 2021- De regeringsdelegatie, onder leiding van president Chandrikapersad Santokhi, is vandaag teruggekeerd uit Dubai, in de Verenigde Arabische Emiraten. De president en zijn delegatie zijn op 25 november afgereisd. Het bezoek had een tweedelig karakter. Naast de deelname van Suriname aan de Dubai Expo 2021 stonden op de agenda gesprekken over handel en ondernemerschap. Volgens president Santokhi is het nodig om bekendheid te geven aan ons land, willen wij investeerders aantrekken.

Suriname is er volgens het staatshoofd klaar voor om te beginnen aan een tijdperk van netwerken en zakendoen met de wereld. Er zijn gesprekken gevoerd met het bedrijfsleven van Dubai. Volgens president Santokhi heeft de regering getracht om met dit bezoek genoeg bekendheid te geven aan ons land. De bal ligt nu bij de investeerders, om zelf naar Suriname af te reizen en zich persoonlijk te oriënteren voor wat betreft de investeringsmogelijkheden.