SLM directeur Paul De Haan, niet met ontslag

15 December 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Woensdag 15 december 2021-  SLM directeur zegt: de geruchten over mijn ontslag, stuur ik naar het rijk der fabelen. Ik heb nergens mij handtekening staan, waarbij zou blijken dat ik opstap bij Surinam Airways. In een persbericht heeft de vliegmaatschappij op 13 december 2021 laten weten dat de lease van een Airbus A330-200, met de Israëlitisch maatschappij Global Knafaim van de baan is. Het ontslag van de Haan zou hiermee te maken hebben.

Ondanks de mislukte lease deal verwacht de directeur geen grote terugval voor de SLM. Het bedrijf is met meerdere potentiële lease maatschappijen in contact die hun diensten hebben aangeboden. Dit proces zal verder geëvalueerd worden. De directeur geeft ook aan dat het herstel van Surinam Airways met vereende krachten wordt  ingezet om te komen  tot de gezondmaking van het bedrijf.