Stichting Rumas brengt bezoek aan kindertehuizen

17 December 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Vrijdag 17 december 2021- Stichting RUMAS organiseert elk jaar in verband met hun community-service de “Gi Grani, Nanyang Prisiri” activiteit. Deze activiteit is bestemd voor daklozen, sociaal zwakkeren en mensen van instellingen. In het kader hiervan hebben zij aan 2 kindertehuizen een leuke dag bezorgd.

Joyce Karig, voorzitter van de commissie Gi Grani van stichting Rumas, zegt dat het van groot belang is dat de kinderen de essentie van “niet opgeven” weten en waarom het belangrijk is om niet in je dromen op te geven.

De kinderen die aanwezig waren zijn van een tehuis uit de  districten  Saramacca en Paramaribo. Verder konden zij door de dag heen genieten van de geplande activiteiten. In de maand december is stg. Rumas extra bezig de sociaal zwakkeren tegemoet te komen. De stichting Rumas heeft ook een bezoek gebracht aan de Esther stichting. Daar konden de mensen genieten van de mooie momenten. Rumas zal het goede werk blijven voortzetten de komende dagen.