Suriname heeft veel toekomstmogelijkheden voor de jeugd

1 December 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Woensdag 01 December 2021- Suriname biedt ook vele toekomstmogelijkheden aan jongeren, na het afronden van hun middelbare opleiding. Auteur Ruth Sinkeler, wil met haar jongste pennenvrucht “Wan tamara de!” de vele mogelijkheden bekendmaken. Echter, ze is er ook van bewust dat ambitieuze jongeren het niet altijd makkelijk hebben.

In het boek van Sinkeler komen er inspirerende verhalen van 50 senioren en jonge professionals aan de orde over:  gemaakte keuzes, het benutten van kansen en overwonnen obstakels. Sinkeler benadrukt dat Suriname ook aan de nieuwe generatie professionals, veel te bieden heeft. Echter, dat wordt nog niet voldoende ingezien.

Gloria Lie Kwie Sjoe, directeur van Weid Mijn Lammeren deelt ook haar succesverhaal in “Wan tamara de!”. Volgens haar zijn er inderdaad voldoende kansen voor de jeugd. Ze hoeven niet speciaal naar het buitenland om succes te kunnen boeken. Lie Kwie Sjoe heeft samen met Ruth Sinkeler een netwerk waar jongeren terechtkunnen voor motivatie en ondersteuning.