Verkeersongeval met één dode en twee gewonden te Waldeck

27 December 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Maandag 27 december 2021- Bij een verkeersongeval op zondag 26 december omstreeks 08:30 uur aan de Dehliweg is de 27-jarige autobestuurder Ditadj Jipath ter plaatse komen te overlijden.

De politie van het bureau Waldeck kreeg een melding van een verkeersongeval op eerder vermelde locatie. Daar aangekomen bleek het te gaan om een personenauto met drie inzittenden die over de Dehliweg reden. Door tot nog toe onbekende reden raakte het voertuig van de weg en reed een steunpaal van de Energie Bedrijven Suriname (EBS) kapot. De auto sloeg vervolgens over de kop en kwam met de vier wielen in de lucht in de langs de weg lopende goot terecht.

De bestuurder Ditadj liet ter plaatse het leven, terwijl de twee mede-inzittenden letsels hebben opgelopen en met de ambulance werden afgevoerd naar het Mungra Medisch Centrum. Beiden zijn ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen.

-Kps-