ABOP wil ook onderzoek over handgranaten op erf journalist Jason Pinas

5 January 2022

In: Nieuws
Comments: 0

Woensdag 05 januari 2022- De politieke partij ABOP zal ook onderzoeken wie de handgranaten op het erf van journalist Jason Pinas heeft geplaatst. Dit laat vicepresident Ronnie Brunswijk weten na afloop van een vergadering met prominente ABOP leden. Het is volgens de vp noodzakelijk. Volgens Brunswijk zijn er onruststokers die scenario’s omtrent de zaak van de journalist trachten te maken.

Brunswijk geeft verder aan niet te groot te zijn om zijn verontschuldigingen aan te bieden in de spraakmakende zaak tussen de journalist Pinas en zijn lijfwachten. De vice president, die de beelden al heeft gezien, is voorstander van het vrij geven van de beelden. Volgens de VP kan de samenleving dan een conclusie trekken. Hij blijft erbij dat Pinas niet mishandeld is geworden.

Op dinsdag 11 januari aanstaande gaat de zaak van het Openbaar Ministerie tegen de lijfwachten van de VP voor bij de rechter van het tweede kanton.