Bekendmaking

27 January 2022

In: Nieuws
Comments: 0

Donderdag 27 januari 2022- Hierbij maakt het Korps Politie Suriname beken, dat per 01 februari 2022 in verband met de overlast van de Dak- en Thuislozen het verboden zal zijn voor personen en organisaties om donaties, voedsel distributie en/of giften te verstrekken op de volgende centrale plaatsen:

  • Waterkant
  • Spanhoek
  • Oud Veerplein (Heiligenweg)

Personen en/of organisaties die zich bezigheden met voedsel distributie aan die doelgroep zullen in het vervolg eerst contact moeten opnemen met de District Commissariaat (DC) van Paramaribo om een maatschappelijk geaccepteerde plaats te gebruiken.
Vermeldenswaard is, dat de politie streng zal optreden bij waarneming.

Public Relations, 26 januari 2022
Namens het wnd. hoofd Public Relations
Onder-Inspecteur van Politie,
Milton Bisschop MBA