Betty White stierf een natuurlijke dood, booster niet van invloed

4 January 2022

Comments: 0

Dinsdag 04 januari 2022- Betty White is volgens haar manager Jeff Witjas een natuurlijke dood gestorven. Dat bevestigt hij maandag aan het Amerikaanse tijdschrift People. Het gerucht ging dat de 99-jarige actrice zou zijn overleden als gevolg van haar boosterprik die ze kort daarvoor kreeg.

De Hollywood-veteraan, onder meer bekend van haar rol in de serie The Golden Girls, overleed vrijdag op 99-jarige leeftijd. ‘Betty stierf thuis vredig in haar slaap’, luidt de verklaring van Witjas. ‘Mensen zeiden dat haar dood gerelateerd was aan haar boosterprik van drie dagen daarvoor, maar dat is niet waar. Ze stierf een natuurlijke dood.’

Volgens de manager van de befaamde actrice, die op 17 januari 100 jaar zou zijn geworden, zou haar dood nergens voor mogen worden gebruikt. ‘Haar dood zou niet gepolitiseerd moeten worden, dat is niet zoals zij haar leven leidde.’

-Ad.nl-