Bouva: “Onduidelijkheid over toepassing Covid-19 protocol op scholen”

15 January 2022

In: Nieuws
Comments: 0

Zaterdag 15 januari 2022– “Er is veel onduidelijkheid over de toepassing van het covid-19 protocol op diverse scholen.” Dit vindt NDP parlementarier Melvin Bouva. Enkele parlementariërs hebben gisteren tijdens de openbarevergadering van DNA vragen gesteld aan minister Marie Levens van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (OW & C). Bouva legde hierbij de nadruk op de handelingen die verricht moeten worden bij het contstateren van Covid besmettingen.

Minister Marie Levens van OW & C gaf tijdens haar spreekbeurt aan, dat de instructies ten aanzien van de covid-19 protocollen, al lang bekend zijn bij de schoolleiders en de onder hen functionerende docenten. Het ministerie is volgens haar ook goed voorbereid op eventuele cluster besmettingen.