DNA-LID AVIANKOI STOORT ZICH NIET AAN KRITIEK OP DECORATIES

22 January 2022

In: Nieuws
Comments: 0

Zaterdag 22 januari 2022- De volksvertegenwoordiger Henk Aviankoi stoort zich niet aan de kritiek die is geuit op de decoratie van VHP-leden. In het kader van de 73ste verjaardag van de partij heeft president Chandrikapersad Santokhi 31 VHP-ers gedecoreerd. Jules Ajodhia kreeg de hoogste onderscheiding. Ook Aviankoi werd gedecoreerd.

Aviankoi benadrukt dat hij al twaalf jaar zijn krachten geeft aan de VHP. Volgens hem heeft hij hard gewerkt in politiek opzicht, om vanuit de partij de ontwikkeling van Suriname verder ter hand te nemen. Op deze manier rechtvaardigt hij zijn decoratie. Aviankoi voegt eraan toe dat hij trots met zijn medaille over straat zal lopen en zich absoluut niet zal drukmaken om de kritiek vanuit de samenleving.
Wat hem interesseert, is de huidige Covid-19-situatie in het binnenland. Hij pleit voor meer ondersteuning aan de Medische Zending, zodat zij beter hun werk kunnen uitzetten in het achterland van Suriname.

Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid heeft een toezegging gedaan voor extra ondersteuning aan de Medische Zending.