Edwards: “Gezondheidszorg binnenland laat te wensen over”

15 January 2022

In: Nieuws
Comments: 0

Zaterdag 15 januari 2022- “De gezondheidszorg in het district Sipaliwini laat te wensen over”. Woorden van NDP parlementariër Iona Edwards. Edwards heeft gisteren tijdens de openbare vergadering van DNA aandacht gevraagd voor de gezondheidszorg in met name Apoera. Volgens het DNA lid is er momenteel sprake van een Covid-19 uitbraak in dat gebied.

Minister Amar Ramadhin bevestigt de covid-19 uitbraak in het gebied. Volgens de bewindsman is dit het gevolg van een lage vaccinatie graad.

Ramadhin geeft verder aan dat de gemeenschap in het gebied niet in de steek wordt gelaten. Hij doet wel een beroep op de samenleving en met name de binnenlandbewoners om zich te vaccineren tegen het Covid-19 virus.