Inzamelingsactie Cherryl Welles-Rijger succesvol, streefbedrag behaald

25 January 2022

In: Nieuws
Comments: 0

Dinsdag 25 januari 2022- De zangeres Cheryll Welles Rijger, die in februari 2021 succesvol is geopereerd aan een tumor in haar hoofd, heeft helaas weer te kampen met 2 kleine tumoren in haar hoofd. Deze tumoren moeten stereotactisch bestraald worden. Helaas kan deze behandeling niet in Suriname worden gedaan.

Een zus van Cherryl,  Melissa startte drie dagen terug een inzamelingsactie “gofundme-actie” voor Cherryl. Het streven was om euro 15.000 binnen te halen en binnen drie dagen is het behaalde bedrag ingezameld. In totaal is euro 15.924 binnengehaald.

Zondag schreef Cherryl op haar facebookpagina het volgende: “Ik ben nog jong, pas getrouwd, we hebben kleine kinderen. Ik wil nog heel veel tijd doorbrengen met mijn gezin, familie en vrienden. Ik wil weer zingen en optreden, want dat is een deel van mij. Ik heb jullie hulp nodig, omdat de kosten heel hoog zijn.”