Korpschef Roberto Prade zwaait af

25 January 2022

In: Nieuws
Comments: 0

Dinsdag 25 januari 2022- Korpschef Roberto Prade, is op maandag 24 januari door een besloten groep binnen het Korps bedankt voor zijn diensten de afgelopen jaren. Prade werd op maandag 19 augustus 2019 officieel tot Korpschef benoemd door voormalig president Desi Delano Bouterse.

Deze plechtigheid was live vastgesteld door inspecteur Revelino Eijk. Aanwezig waren ook, de hoofdinspecteurs Sergio Gentle, Raoul Hellings en inspecteur Mielando Atompai.

Afwezig waren, de plaatsvervangend korpschef, commissaris van politie Henry Seedorf, als het bestaande KPS managementteam. Uit officiële bronnen wordt verteld dat bovengenoemde mensen niet waren uitgenodigd.

Roberto Prade zwaait morgen af als Korpschef. Het is vooralsnog niet bekend wie de opengevallen functie zal bekleden. Momenteel neemt commissaris van politie Henry Seedorf waar.