Milton Bisschop nieuwe woordvoerder KPS

24 January 2022

In: Nieuws
Comments: 0

Maandag 24 januari 2022- De afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname (KPS) heeft een nieuwe woordvoerder namelijk Inspecteur Milton Bisschop. De nieuwe woordvoerder was eerder hoofdvoorlichter bij de afdeling Jeugdzaken. De hoofdinspecteur van politie Rachel Deekman nam in november 2020 de verantwoordelijkheid van de afdeling Public Relations van het KPS over van Humphrey Naarden. Zij werd gemuteerd naar een andere afdeling, die volgens haar in het kader stond van ‘doorgroei’. Zij was overgeplaatst naar de afdeling Internationale Betrekkingen.

Hij schreef op zijn Facebookpagina het dankwoord: “Ik wil u allen bedanken voor de ondersteuning naar mij toe”. Vanaf 2016 bij de Landelijke Meet the People Campagne en de overige wapenfeiten bent u getuige geweest. De samenleving heb ik met overige collega’s op een bijzondere manier mogen dienen. Wachten op een schouderklopje en/of onderscheiding is voor mij niet van belang. U bent getuige, dat de afdeling Voorlichting Jeugdzaken het belang van het kind hoog in het vaandel houdt.

Bishop zegt verder dat hij nog 1000 jaren zou willen blijven bij voorlichting, maar helaas moet hij gaan. “Ik heb er geen woorden voor, maar na vijf jaar verlaat ik “mijn” zorgkind en ga voor een grotere uitdaging”. Ik blijf het goede werk voortzetten. Mijn stem zult u blijven horen.

Met ingang van 24 januari 2022 zult u mijn stem in een andere hoedanigheid horen. Bedankt, thank you, grantangi, binnen en buiten Suriname. Verder gaf hij aan dat het programma ‘Wan taki nanga inspec’ onverkort doorgaat.