Ministerie van ROS niet verhuisd

14 January 2022

In: Nieuws
Comments: 0

Vrijdag 14 januari 2022- Het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) heeft kennisgenomen van het bericht dat vandaag in het dagblad Times of Suriname is verschenen. Daarin wordt vermeld dat het ministerie is verhuisd naar een gebouw op het Willebrord Axwijk Sportcomplex (SOSIS) aan de Coesewijnestraat. Het ministerie distantieert  zich volledig van dit krantenartikel aangezien de informatie niet correct is.

ROS-minister, Gracia Emanuel benadrukt dat het hoofddepartement nog steeds aan de Van Roseveltkade staat. Het pand op het sportcomplex(SOSIS) moet nog worden afgebouwd en op dit moment kan niemand daar worden geaccommodeerd. Verder plaatst het ministerie kanttekeningen over de wijze waarop is verzuimd om het principe van hoor en wederhoor toe te passen alvorens de leesgemeenschap te informeren.

-Min. ROS-