NPS-topper Patricia Etnel stapt uit de coalitie

27 January 2022

In: Nieuws
Comments: 0

Donderdag 27 januari 2022- NPS topper tevens DNA-lid, Patricia Etnel stapt uit de coalitie.  Etnel schreef gister op haar facebookpagina “De VHP wilt oorlog met Patricia Etnel en zal die oorlog ook krijgen! Mi na langa libi, langa blo! Ik ben NPS’er, maar ik ben geen deel meer van de coalitie!”

Volgens Etnel, is de VHP bezig een aanval tegen haar en haar zoon op te zetten. De zoon van Etnel, werd door de recherche van regio Midden aangehouden in verband met de diefstal van een  stier. Na afstemming met het Openbaar Ministerie (OM) is hij heengezonden.

Volgens Etnel, is het een scenario dat is opgezet tegen haar zoon. Vervolgens geeft zij aan, dat niemand weet wat er is gebeurd. De VHP denkt mij te kleineren. Dan ga ik weg. De aanval tegen mijn zoon is opgezet door de VHP. Ik ben klaar. Als je aan me kind komt dan ga je te ver.”Ze zegt verder dat haar zoon niet op het terrein was. Hij is hardhandig meegenomen, aldus Etnel.