RCR zorghotel oftewel “Medisch Toerisme”

21 January 2022

In: Nieuws
Comments: 0

Vrijdag 21 januari 2022- Het RCR zorghotel heeft na 4 jaren haar eerste patiënt weer mogen ontvangen. De directeur van het zorghotel Radjinder Thakoersing zei tijdens een bijeenkomst in het zorghotel heel blij te zijn. Minister Amar Ramadhin van volksgezondheid was ook aanwezig om de patiënt welkom te heten. Naast deze patiënt was er ook een patiënt vanuit Nederland afgereisd om te revalideren. Het zorghotel valt nu onder de noemer “Medisch Toerisme”. De directeur gaf aan dat patiënten op deze manier terug kunnen naar hun roots in Suriname. Verder gaf hij aan, dat er heel veel belangstelling is vanuit Nederland om dat stukje “Toerisme” hiernaar toe te brengen en heel mooi dat Suriname het ook waardeert. General Manager van het zorghotel Wayne Telgt, zei dat Suriname met dit medisch toerisme, de naam van Suriname hoog moet houden. Mocht er iets mis gaan binnen de algemene operatie in het zorghotel, krijgt Suriname een slechte naam en niet het RCR, aldus Telgt.