Rovers overvallen goudsmid en partner; vrouw gesmeten op de grond

19 January 2022

In: Nieuws
Comments: 0

Woensdag 19 januari 2022- Drie criminelen hebben dinsdag een goudsmid en zijn partner overvallen in Paramaribo. De man ruimde spullen op en plaatste enkele goederen in zijn auto toen hij zag dat een witte Toyota Vitz voor zijn pand stopte. Drie gewapende mannen stapten uit het voertuig. Een van de daders ging bij hem en nam zijn halsketting weg.

De vrouw was in bezit van de autosleutel en maakte het voertuig snel dicht. De twee andere criminelen vielen haar aan en hielden haar onder schot. De rovers wilden de sleutel, maar zij wilde die niet afgeven. De rovers pakten de vrouw hardhandig aan en smeten haar op de grond. Zij namen de autosleutel en wisten haar tas uit het voertuig te stelen. De vrouw had SRD 500, een rijbewijs, twee telefoons en belangrijke stukken in haar tas. Na de daad stapten de rovers in de Vitz en reden weg. De politie is bezig met de opsporing van de verdachten.