SZF Directeur doet aangifte over fake berichten op Facebook

27 January 2022

In: Nieuws
Comments: 0

Donderdag 27 januari 2022- Amar Randjitsing, algemeen directeur van het Staatsziekenfonds (SZF), meldde deze week dat zijn goede naam en eer waren geschonden. Nieuws over hem verspreidde zich op Facebook, maar werd als onwaar beschouwd.

Zijn ontslag als algemeen directeur van SZF was naar zijn mening onterecht. Hij kreeg verlof en werd niet ontslagen. Ook staat op Facebook dat het een goede zaak is dat hij is ontslagen, omdat hij intieme relaties zou hebben met verschillende vrouwen die ook SZF-medewerkers zijn.

Het ergste is volgens de directeur dat zijn foto’s zijn bewerkt. Zijn foto is bewerkt met de foto van de secretaresse. Hij weet niet wie foto’s en valse informatie over hem verspreidt. Hij wil dat de politie onderzoek doet om de identiteit van de mannen te achterhalen. Randjitsing vermoedt wie het zou hebben gedaan en gaf dit ook aan bij de politie. Het onderzoek gaat verder.