Twee accu dieven aangehouden; heler heengezonden

11 January 2022

In: Nieuws
Comments: 0

Dinsdag 11 januari 2022- De twee accu dieven, Suraj S. en Shayendra G. zijn door de politie van het bureau Livorno na afstemming met het Openbaar Ministerie op woensdag 5 januari in verzekering gesteld.

De twee verdachten namen op diezelfde avond op een terrein aan de Tennisbalstraat waar er een truck geparkeerd stond zes accu’s weg. Het gelukte een bewaker één van de verdachte aan te houden, terwijl de andere verdachte kans zag weg te komen. De benadeelde deed van deze diefstal aangifte bij de politie.

Op aanwijzing van de aangehouden verdachte, werden zijn kompaan en de heler opgespoord en eveneens in de kraag gevat. Drie accu’s zijn terecht, waarna de twee verdachten werden voorgeleid. De heler die vrijwillig afstand heeft gedaan van de gestolen accu’s, is na verhoor heengezonden. Tijdens het onderzoek kwam er een derde die nog voortvluchtig is in beeld. Aan zijn aanhouding wordt er gewerkt.

-KPS-