Update: Personalia overleden inbraakverdachte Maystraat bekend; één hunner in verzekering gesteld

25 January 2022

In: Nieuws
Comments: 0

Dinsdag 25 januari 2022- De verdachte die in de avond van zaterdag 23 januari aan de Maystraat werd neergeschoten is geïdentificeerd. Het gaat om de 40-jarige Fabian Hardy meer bekend als “Tiko”. In een eerdere berichtgeving van de politie is aangegeven dat de 27-jarige Ismaël Thijm dood binnen was gebracht in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. In plaats hiervan gaat het om de 28-jarige Ismaël Thijn. Kort nadat het geval heeft plaats gevonden, werd de 31-jarige verdachte Vanuel T., zijnde een broer van de overleden verdachte Ismaël door de politie in de kraag gevat. Hierna werd Vanuel overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten die belast is met het verder onderzoek.

De ontzielde lichamen van beide overledenen verdachten zijn nog niet afgestaan aan de nabestaanden. Vanuel is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld.