Van Samson: “Communicatie VHP geschied niet op dergelijke wijze”

15 January 2022

In: Nieuws
Comments: 0

Zaterdag 15 januari 2022– “De communicatie binnen de VHP geschied niet op dergelijke wijze”. Zo reageert VHP- DNA lid Cedric van Samson op de brief die circuleert op social media als zou de Oranje-partij overgaan tot het launcen van een verkiezingscampagne. De vele grammaticale fouten, de inhoud en de opzet van die brief zijn volgens de parlementariër duidelijke tekens uit welke hoek deze aanval afkomstig is.

VHP woordvoerder Alven Roosveld gaat een stap verder. Het verspreiden van fake news over de VHP is een teken dat politieke tegenstanders het beleid willen dwarsbomen. Na anderhalf jaar mag gezegd worden dat de regering Santokhi – Brunswijk op de goede weg is. Herstel van de economie komt beter opgang en de ontwikkeling van Suriname wordt ter hand genomen. Volgens Roosveld kunnen anders denkenden dit niet aanzien. Hij doet daarom een beroep op de gemeenschap om zich niet in te laten met dergelijke valse berichtgevingen.