VP Ronnie Brunswijk: “ Ik trek geen enkel stekker eruit”

4 January 2022

In: Nieuws
Comments: 0

Dinsdag 04 januari 2022- “Ik ben een volwaardig politicus. Niemand komt mij de lessen voorlezen. Ik trek geen enkel stekker eruit.” Dit zegt Ronnie Brunswijk, Vice-president tevens voorzitter van de politieke partij ABOP. Sommigen hebben 10 jaar geregeerd, waarom hebben zij de stekker niet eruit gehaald vraagt hij zichzelf af. Volgens de VP is er een goede verstandhouding tussen hem en zijn politieke partners.

Verder geeft Brunswijk aan dat de ontwikkelingsprojecten ter hand genomen moeten worden, zodat de samenleving hieruit profijt kan halen. Daarom heeft hij ook zijn partijstructuren tevens ministers en DNA-leden toegesproken tijdens de opo jari meeting van de partij.  De VP betitelt dit jaar, 2022, als een bijzondere.