zes personen dakloos door woningbrand

9 January 2022

In: Nieuws
Comments: 0

Zondag 09 januari 2022- Door een woningbrand die gister ochtend rond 10.00u woedde aan de Berliozstraat, zijn zes personen dakloos geraakt. Het vuur werd door een 12-jarig meisje ontdekt, dat direct alarm sloeg. Toen de brandweer bij de woning arriveerde was het bovenste gedeelte dat van hout was opgetrokken al in lichterlaaie. Door kordaat optreden van de brandweer kon voorkomen dat pand nummer 12 in de fik ging.

De schade aan pand nr. 12 naast het brandadres bleef beperkt tot schroei en waterschade. Door de hitte zijn de ruiten gesprongen. Er werd een 28 lbs gascilinder uit de woning gehaald. Niemand raakte gewond bij de brand. De woning was tegen brand verzekerd. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. De politie van Geyersvlijt heeft de zaak in verder onderzoek.