Ambassadeur Graand-Galon overhandigt geloofsbrieven aan president Ramaphosa

15 April 2024

In: Nieuws
Comments: 0

Op dinsdag 09 april 2024 heeft de Buitengewoon en Gevolmachtigde Ambassadeur van Suriname in Accra, Ghana, Fidelia Graand-Galon, haar geloofsbrieven overhandigd aan president Cyril Ramaphosa van Zuid-Afrika. De ceremonie vond plaats in het Sefako M. Makgathi Presidentieel huis te Pretoria.

Tijdens haar toespraak benadrukte Ambassadeur Graand-Galon de ambitie van Suriname om de bilaterale relatie met Zuid-Afrika te verdiepen en wederzijds voordelige samenwerkingen te bevorderen, met name op het gebied van mineralen. President Ramaphosa feliciteerde de ambassadeur en verzekerde haar van zijn steun voor een succesvolle ambtstermijn. Deze ceremonie omvatte ook de ontvangst van geloofsbrieven van vijftien andere ambassadeurs door President Ramaphosa.