CJ Wiebers: Een multitalent op het pad van succes

15 April 2024

In: Nieuws
Comments: 0

In een recent interview met RBN heeft CJ Wiebers, een veelbelovende rechtenstudent aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname, zijn ambitie onthuld om in de voetsporen van zijn moeder, een gerenommeerde advocaat, te treden. Met een passie voor rechtvaardigheid en een bewondering voor sterke vrouwelijke rolmodellen, streeft CJ ernaar om zijn droom om advocaat te worden te verwezenlijken.

Naast zijn juridische aspiraties verraste CJ de studio met zijn muzikale talent door een stuk op de piano te spelen. Zijn natuurlijke flair en toewijding tonen aan dat hij een geboren performer is met een schat aan potentieel.

Als secretaris van Rotaract Club Fresh en jeugdambassadeur bij het CARICOM Youth Ambassadors-programma, benadrukt CJ zijn betrokkenheid bij de gemeenschap en zijn streven naar maatschappelijke verbetering. Zijn betrokkenheid bij de Jeugdraad en de Surinaamse Faculteitsvereniging getuigen van zijn visie op een actieve rol in de ontwikkeling van Suriname.

CJ’s diepe menselijkheid en morele waarden, gevoed door zijn bewondering voor zijn moeder, zijn duidelijk zichtbaar in zijn streven naar succes. Het interview met Fauzia Abdoelrahman op RBN toonde de diversiteit en creativiteit van Surinamers en benadrukte het belang van het bevorderen van talent en het bieden van groeikansen voor de nieuwe generatie leiders in het land.