Hypertension Awareness Month 2024: “Bewustwording over hypertensie in Suriname’’

23 April 2024

In: Nieuws
Comments: 0

Het ministerie van Volksgezondheid kondigt met enthousiasme de Hypertension Awareness Month 2024 aan, die plaats zal vinden gedurende de maand mei. Dit initiatief heeft tot doel het bewustzijn over hypertensie te vergroten en de gemeenschap te informeren over het belang van een gezonde levensstijl.

Een bijzonder aspect van dit jaar is het Suriname Hearts-initiatief, dat gericht is op het vergroten van het bewustzijn over hypertensie en het verminderen van de impact ervan op de gezondheid van onze gemeenschap. Als onderdeel van dit initiatief zullen gemeenschapsleden sms-berichten ontvangen met nuttige informatie, tips voor gezonde gewoonten en aanmoedigingen om hun bloeddruk te controleren.

Amar Ramadhin, minister van Volksgezondheid, benadrukt het belang van het verminderen van de impact van hypertensie door bewustwording te vergroten en preventieve maatregelen te nemen. Hij moedigt alle burgers aan om deel te nemen aan de activiteiten tijdens de Hypertension Awareness Month en hun gezondheid voorop te stellen.

Het ministerie van Volksgezondheid kijkt uit naar een vruchtbare samenwerking met partners en de gemeenschap om een gezondere toekomst voor Suriname te bevorderen. Doe mee en zet je gezondheid op de eerste plaats tijdens de Hypertension Awareness Month 2024!