Nieuwe PAHO-vertegenwoordiger voor Suriname aangekondigd door ministerie van Volksgezondheid

15 April 2024

In: Nieuws
Comments: 0

Het ministerie van Volksgezondheid heeft met blijdschap de benoeming van Dr. Quatara als de nieuwe vertegenwoordiger van de Pan American Health Organization (PAHO) voor Suriname aangekondigd. Dr. Quatara volgt Dr. Jack op, die als ad interim vertegenwoordiger heeft gefunctioneerd.

Tijdens haar interim-periode heeft Dr. Jack zich ingezet voor de bevordering van de volksgezondheid in Suriname en heeft ze waardevol werk verricht in de samenwerking tussen Suriname en PAHO. Het ministerie van Volksgezondheid bedankt haar voor haar toewijding en wenst haar het beste voor de toekomst.

Het ministerie is ervan overtuigd dat Dr. Quatara met dezelfde toewijding en professionaliteit zijn rol als PAHO-vertegenwoordiger voor Suriname zal vervullen. De samenwerking met PAHO onder leiding van Dr. Quatara wordt met optimisme tegemoet gezien.

Ter gelegenheid van deze aanstelling heeft Dr. Quatara een bezoek gebracht aan het Ministerie van Volksgezondheid om de banden te versterken en toekomstige samenwerkingsmogelijkheden te bespreken, met name gericht op technische assistentie die Suriname ten goede zal komen.

Het Ministerie van Volksgezondheid kijkt uit naar een vruchtbare samenwerking met Dr. Quatara en PAHO om de gezondheid en het welzijn van de Surinaamse bevolking verder te bevorderen.