Belangrijke mijlpaal bereikt bij bouw nieuw ministerie van Volksgezondheid

1 May 2024

In: Nieuws
Comments: 0

Sinds de aanvang van de bouwwerkzaamheden in november 2023 bij het nieuwe gebouw van het ministerie van Volksgezondheid aan de Rode Kruislaan, is er aanzienlijke vooruitgang geboekt. Na zes maanden van toewijding en inzet, is op zondag 28 april de vloer van het nieuwe gebouw gestort, wat een cruciale mijlpaal markeert in dit ambitieuze project.

Het ministerie van Volksgezondheid zal niet alleen een modern en functioneel onderkomen bieden voor gezondheidsautoriteiten, maar ook symbool staan voor vooruitgang en toewijding aan de gezondheid van de bevolking. Minister Amar Ramadhin benadrukt dat ondanks enkele kleine uitdagingen, zoals een lichte vertraging op het schema, het project naar verwachting binnen de afgesproken tijdlijn zal worden voltooid.

Het gemotiveerde team achter dit project wordt geprezen door de bewindsman, die aangeeft dat het ministerie regelmatig updates zal verstrekken over de voortgang van de bouw. De andere componenten op het terrein, waaronder het gebouw voor vaccinbevoorrading en het nieuwe gebouw voor BOG, liggen ook op schema volgens minister Ramadhin.