Rotaract Club of Paramaribo organiseert succesvol ‘Sip and Paint’ evenement met Malesia Murray als host

18 September 2024

In: Nieuws
Comments: 0

De Rotaract Club of Paramaribo heeft op zondag 15 september een “Sip and Paint” evenement gehouden. Kunstenares Malesia Murray was hierbij uitgenodigd om de host te zijn van het evenement. Tevens is Murray Peace Ambassador bij de Rotaract Club of Paramaribo.

Murray vertelt aan GFC Nieuws dat personen zich konden registreren en betalen om mee te doen aan dit evenement. “Men kon lekker schilderen en kreeg drankjes, cocktails en snacks. Het thema van dit evenement was ‘Paint your Emotions’.”

“Wat jij voelt, zet je op canvas; het heeft te maken met je mentale gezondheid. Het doel hiervan was om wat te verdienen voor een sociaal doel”, legt Murray uit.

Meer dan 30 mensen hebben meegedaan en vonden het geweldig. “Ze wilden nog doorgaan met schilderen, maar helaas waren wij aan tijd gebonden. Er is ook gevraagd of dit weer wordt georganiseerd.”

Murray geeft aan dat dit haar eerste ‘Sip and Paint’ met de Rotaract Club of Paramaribo is, maar dat ze binnenkort haar eigen ‘Sip and Paint’ zal organiseren vanwege de grote vraag.