Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik wordt groots ontvangen

9 December 2019

Maandag 9 December 2019 – Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik heeft zondagochtend Suriname wakker geschud door de winst op Alistair Overeem.
Het was best wel een moeilijk gevecht voor de 31 jarige Bigi Boi maar in de vijfde ronde, seconden voordat de bel voor de laatste keer zou luiden, maakte Rozenstruik de partij af, zoals gebruikelijk met een knock-out. In de eerste drie gevechten had hij niet lang nodig om zijn tegenstanders – de Braziliaan Junior, de Amerikaan Allen Crowder en de Wit-Rus Andrei Arlovski – te verslaan.

Rozenstruik blijft door dit gevecht ongeslagen in de UFC (4-0) en heeft tot dusver al zijn negen Mixed Martial Arts-partijen gewonnen. Mogelijk krijgt hij door het resultaat van zaterdag binnen niet al te lange tijd ook zijn droomgevecht tegen Francis Ngannou, die bij de zwaargewichten nummer 2 staat op de UFC-ranglijst.
Door de prestatie van Bigi Boi wordt er een ‘warme welcome Bigi Boi’ door verschillende ministeries georganiseerd. Germaine Oostwijk, beleidsadviseur van het ministerie van HI & T verteld meer over dit event.
-Anastacia Derby-

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=pHppYSVCd-8[/embedyt]