Barcelona neemt Messi mee naar Sevilla

30 March 2018

In: Sport
Comments: 0

Vrijdag 30 maart 2018 – Trainer Ernesto Valverde van FC Barcelona neemt Lionel Messi mee naar Sevilla. De Argentijnse superster doorstond vrijdag zonder problemen de laatste training in Catalonië en zit daarom bij de wedstrijdselectie, die uit achttien spelers bestaat.
Messi sloeg vanwege hamstringklachten uit voorzorg de recente oefeninterlands van de nationale ploeg tegen Italië en Spanje over.
“We zorgen goed voor ‘Leo’, zoals ze ook bij Argentinië hebben gedaan. “Hij had wat last en dat nemen we mee in onze overwegingen. Want als het leidt tot een spierscheuring, zijn we veel verder van huis”, zei Valverde kort voor de training.

Messi miste dit seizoen pas één competitiewedstrijd van Barcelona. De Argentijn maakte 25 doelpunten in 28 duels. Barça koerst in La Liga af op de titel, maar eerst wacht zaterdagmiddag wel een op papier lastige opgave tegen Sevilla. Sergio Busquets en Lucas Digne doen vanwege blessures niet mee. Valverde hoopt dat Busquets woensdag wel inzetbaar is in de kwartfinale van de Champions League tegen AS Roma.

– ALGEMEEN DAGBLAD –