Barcelona neemt Messi mee naar Sevilla

30 March 2018

In: Sport
Comments: 0

Vrijdag 30 maart 2018 – Trainer Ernesto Valverde van FC Barcelona neemt Lionel Messi mee naar Sevilla. De Argentijnse superster doorstond vrijdag zonder problemen de laatste training in CataloniĆ« en zit daarom bij de wedstrijdselectie, die uit achttien spelers bestaat.
Messi sloeg vanwege hamstringklachten uit voorzorg de recente oefeninterlands van de nationale ploeg tegen Italiƫ en Spanje over.
ā€œWe zorgen goed voor ‘Leo’, zoals ze ook bij ArgentiniĆ« hebben gedaan. ā€œHij had wat last en dat nemen we mee in onze overwegingen. Want als het leidt tot een spierscheuring, zijn we veel verder van huisā€, zei Valverde kort voor de training.

Messi miste dit seizoen pas ƩƩn competitiewedstrijd van Barcelona. De Argentijn maakte 25 doelpunten in 28 duels. BarƧa koerst in La Liga af op de titel, maar eerst wacht zaterdagmiddag wel een op papier lastige opgave tegen Sevilla. Sergio Busquets en Lucas Digne doen vanwege blessures niet mee. Valverde hoopt dat Busquets woensdag wel inzetbaar is in de kwartfinale van de Champions League tegen AS Roma.

– ALGEMEEN DAGBLAD –