Boston Celtics onder leiding van Kyrie Irving naar play-offs

12 March 2018

In: Sport
Comments: 0

Maandag 12 maart 2018 – Na Toronto Raptors heeft ook Boston Celtics zich geplaatst voor de NBA play-offs. Kyrie Irving was een topscoorder en wist met zijn ploeg te winnen van Minnesota Timberwolves: 117 – 109. Irving nam 23 punten voor zijn rekening en noteerde acht assists en zeven rebounds.
Boston Celtics kan de tweede plaats in de Eastern Conference, achter de Raptors, niet meer ontgaan.
Bij de Timberwolves kwam de Serviër Nemanja Bjelica tot dertig punten en twaalf rebounds.

In de Western Conference behaalde Golden State Warriors een moeizame overwinning op San Antonio Spurs, die na de derde periode nog een voorsprong had van negen punten. Kevin Durant zorgde er in het laatste kwart voor dat de overwinning alsnog naar de titelverdediger in de NBA ging: 110-107.
Durant was verantwoordelijk voor 37 punten.
Stephen Curry viel al in de derde minuut uit bij Golden State Warriors met een enkelblessure.