‘Kat’ twaalfde man van Besiktas

15 March 2018

In: Sport
Comments: 0

Donderdag 15 maart 2018 – Er liep woensdagavond tijdens de wedstrijd tussen Besiktas en Bayern München een kat op het veld. Die was waarschijnlijk uit een Turks flatje ergens in Istanbul en op onverklaarbare wijze op het veld beland. Iedereen begon te lachen toen de kat rennend langs het veld werd gespot.

De UEFA heeft Besiktas een boete voor dit voorval gegeven, omdat de kat op het veld liep. Waarschijnlijk ook omdat de scheidsrechter de wedstrijd even stil moest leggen. Daar zijn de protocol –heren van de Europese voetbalbond natuurlijk niet van gediend. De officiële boete wordt gegeven omdat ‘de organisatie niet voldoende op orde’ was. Hoe hoog de boete precies is, is niet bekend, maar die zal vast niet een paar “SRDtjes” zijn.