Nederland verliest oefenwedstrijd tegen Engeland

24 March 2018

In: Sport
Comments: 0

Zaterdag 24 maart 2018 – Ronald Koeman ziet na zijn eerste interland, als bondscoach van het Nederlands elftal, genoeg verbeterpunten. “We hadden moeite om iets te creëren, zeker omdat we wat minder ‘vast’ aan de bal waren dan Engeland”, sprak Koeman na de nederlaag in Amsterdam (0-1). Maar goed, ik ben niet verrast. Het was wel heel gek geweest als we nu ineens Engeland van de mat hadden gespeeld.”

Hoewel Koeman graag zijn debuut had opgeluisterd met een zege, wilde hij niet te lang treuren. “Het zou wel heel snel zijn als we nu al mistroostig worden. Natuurlijk, het is nooit leuk om te verliezen, maar aan de andere kant besef ik ook wie we tegenover ons hadden staan. Dat waren allemaal topspelers uit een competitie. Dat verschil zag je wel bij een aantal momenten.”

-AD.NL-