Neymar: “trots op ieders inspanning”

7 March 2018

In: Sport
Comments: 0

7 maart 2018 – Neymar is trots op zijn medespelers van Paris Saint-Germain na de uitschakeling tegen Real Madrid in de Champions League.
Zonder de geblesseerde Braziliaan, die met succes is geopereerd aan zijn gebroken middenvoetsbeentje, ging PSG in de achtste finale van het toernooi op eigen veld met 1-2 onderuit. Over twee wedstrijden verloren de Fransen met 5-2, waardoor voor het tweede seizoen op rij de achtste finale het eindstation was.

Neymar gebruikte Twitter om te vertellen dat hij trots is op zijn ploeggenoten:
“Ik ben verdrietig vanwege de nederlaag, veel droeviger omdat ik niet op het veld stond om mijn kameraden te helpen!!”, schrijft hij. “Waar ik trots op ben, is ieders inspanning te zien. Gefeliciteerd mijn jongens, ALLEZ PARIS.”

De nederlaag zorgde wel voor een golf van negatieve reacties van de PSG-spelers en Julian Draxler was “boos” over de instelling van de ploeg.
Verdediger Marquinhos uitte ook zijn frustratie en beweerde dat PSG “deze competitie nu niet kan winnen” en dat zijn ploeg “volwassener moet worden en meer ervaring zal moeten hebben” om een rol te kunnen spelen in de Champions League.