‘Principe-akkoord tussen Real Madrid en Robert Lewandowski’

17 March 2018

In: Sport
Comments: 0

Zaterdag 17 maart 2018 – Robert Lewandowski is volgend seizoen spits van Real Madrid. Althans, als het aan de huidige aanvaller van Bayern München en Real Madrid ligt. De twee partijen hebben elkaar gevonden in een principe-akkoord, zo meldt het Spaanse Mundo Deportivo.

Pini Zahavi, de nieuwe zaakwaarnemer van de Poolse doelpuntenmaker, kwam na twee ontmoetingen tot de overeenkomst met José Ángel Sánchez, de rechterhand van Real-voorzitter Florentino Pérez. De Israëlische Zahavi moet nu Bayern zien te overtuigen.

Lewandowski, die nog tot 2021 onder contract is in Duitsland, zou in de Spaanse hoofdstad een overeenkomst kunnen tekenen voor twee jaar, met een optie voor nog een jaar.
Hij zou bij de ‘Koninklijke’ nog beter gaan verdienen dan bij de club uit Beieren.