Serena Williams twijfelt aan eigen vorm

8 March 2018

In: Sport
Comments: 0

08 maart 2018 – Serena Williams tast in het duister over haar eigen vorm in aanloop naar haar langverwachte rentree op het toernooi van Indian Wells.

“Ik ga het toernooi in zonder enige verwachtingen van mezelf. Mijn motivatie is zoals altijd hoog. Ik ga het hardcourt van Indian Wells niet op om te verliezen, zo zit ik niet in elkaar.”, zei Williams.

Serena gelooft dat het de perfecte tijd is om terug te keren en optijd fit te raken voor de komende Grand Slams. De motivatie voor haar terugkeer haalt de Amerikaanse tennisster uit haar dochter. Nadat ze in januari 2017 de Australian Open op haar naam schreef, beviel ze in september van haar dochtertje, Alexis Olympia .
“Ik wil dolgraag dat zij bij me in de buurt is en voor haar wil ik het geweldig doen. Mijn liefde voor haar geeft mij alleen meer motivatie om mijn 24e Grand Slam titel te winnen”

Williams neemt het donderdag in de eerste ronde van Indian Wells, op tegen de Kazachse Zarina Diyas.