Spaanse media kritisch op verliezende Seedorf

1 March 2018

In: Sport
Comments: 0

Clarence Seedorf heeft het zwaar bij Deportivo La Coruña. Na de nederlaag tegen Getafe neemt de kritiek op de trainer toe.

Deportivo ging woensdag met 3-0 onderuit en onder leiding van Seedorf pakte de ploeg pas één punt in vijf wedstrijden. “Hij verraste met veel veranderingen, maar schoot mis”, schrijft Mundo Deportivo. “Seedorf liet Florin Andone, de topscorer, en Federico Cartabia, die in goede vorm verkeert, op de bank om Sulley Muntari te laten debuteren. Een persoonlijke weddenschap.”

Deportivo staat voorlaatste in La Liga, één punt achter Las Palmas en twee achter Levante.

Clarence Seedorf werd bijna een maand geleden de nieuwe coach van Deportivo La Coruña. Hij volgde Cristóbal Parralo op, die op zijn beurt interim-trainer was geworden na het ontslag van Pepe Mel, eind oktober. Dit seizoen won Depor slechts vier competitieduels, de laatste op 9 december tegen Leganés.