Touré trekt zich toch weer terug voor nationale ploeg van Ivoorkust

22 March 2018

In: Sport
Comments: 0

Donderdag 22 maart 2018 – Eerder deze week werd bekend dat Yaya Touré de nationale ploeg van Ivoorkust toch nog een kans wilde geven, nadat hij eigenlijk was gestopt als international. Nu heeft hij zich toch teruggetrokken voor de wedstrijden tegen Togo en Moldavië, vanwege privé-redenen.
Op de training dinsdag kwam Touré al niet opdagen, waarna hij aan de bond liet weten helemaal niet te zullen spelen voor Ivoorkust. Wat er precies aan de hand zou zijn, is niet bekend.

De bond en heel Ivoorkust was juist zo blij dat Touré nog een poging wilde wagen met het nationale team. “Het is een grote opsteker voor het team voorafgaand aan de belangrijke kwalificatiewedstrijden voor de Africa Cup in 2019. Hij houdt van zijn land en veel mensen respecteren hem ook om alles wat hij heeft betekend voor de nationale ploeg. We zijn gewoon blij dat hij weer terug is in het team”, zei een topambtenaar van de voetbalbond in Ivoorkust.

Bron bericht: sportnieuws.nl
Bron foto: goal.com