WBC stuurt trainers de laan uit

20 March 2018

In: Sport
Comments: 0

Dinsdag 20 maart 2018 – Het bestuur van voetbal vereniging WBC heeft na het verlies, zondag in het Ronny Brunswijk stadion te Moengo, de trainers Rodney Abel en Imro Verwey vriendelijk bedankt voor hun diensten aan de ploeg.
WBC verloor met 0- 1 van SV Notch.

Het bestuur geeft als reden voor het ontslag de tegenvallende resultaten aan het begin van de tweede ronde van de SVB 1ste divisie, waaronder het verlies tegen West United 1-4, Papatam 2-2 gelijk en de uitschakeling in de SVB bekercompetitie door de ploeg van Flamingo (tweede klasser).

In een reactie tegenover de STVSsportredactie geeft de ontslagen trainer Abel aan het besluit van het bestuur wel te begrijpen, alleen zou het prettiger geweest zijn als de brief persoonlijk was afgegeven in plaats van die te ontvangen via whats-app.

Foto: Ontslagen trainer Rodney Abel (Facebook)