Barcelona herstelt zich met zege op Valencia

14 April 2018

In: Sport
Comments: 0

Zaterdag 14 april 2018 – Barcelona heeft zich zaterdag hersteld van het midweeks debacle in de Champions League. In LaLiga waren de Catalanen te sterk voor Valencia. Na een kwartier spelen opende Luis Suárez vervolgens de score. De Uruguayaanse spits, die eerder nog een mogelijkheid had gemist, tikte bij de eerste paal een voorzet van Philippe Coutinho binnen: 1-0. Het was het 23ste competitiedoelpunt van het seizoen voor Suárez.

Zes minuten na rust kwam Barcelona op 2-0 en wederom was Coutinho de aangever. Uit een hoekschop van de Braziliaan kopte Samuel Umtiti overtuigend raak.
De zege voor koploper van LaLiga leek niet in gevaar te komen, maar drie minuten voor tijd kreeg Valencia en strafschop en Dani Parejo bracht de spanning terug in de wedstrijd.
In de slotminuten slaagde de ploeg er echter niet in om nogmaals te scoren en dus boekte Barcelona de 25ste competitiezege van het seizoen en is het na 32 wedstrijden nog altijd ongeslagen

Met vorig seizoen meegerekend is de ploeg nu 39 wedstrijden op rij ongeslagen en dat is de langste reeks ooit in LaLiga.

-Bron: Goal.nl-
FOTO LUIZ SUAREZ BARCELONA